Aleksa je, prethodno sa verenicom bio kod patrijarha Porfirija kako bi dobili blagoslov, a u dogovoru sa patrijarhom dogovoreno je da će upravo on biti taj koji će ih venčati.

Sin legendarnog pevača je već više puta podelio sa javnošću, koliko je religija za njega važna, a o značaju koje religija ima za njega, govori i poseta Patrijarhu Porfiriju o kojoj svedoče slike na Aleksinom instagram profilu.

Foto: Printskrin/Instagram/megdan.fighting

 

- U veri ima mnogo tame za sve vas koji ne verujete, ali mnogo više svetla za sve nas koji verujemo. Naš Patrijarh Porfirije dokaz je da nisu svi sveci na nebu. Bog vas čuvao sve takvi kavi jeste dragi svi.

Iako o privatnom životu retko govori za javnost i mnogi nisu ni znali da je u dugogodišnjoj srećnoj vezi sa Nikolinom, sin slavnog kantautora svoju devojku Nikolinu je zaprosio u Izraelu, za šta je dugo čekao dozvolu, a o tom činu govorio je sa mnogo ljubavi.

Foto: Tanjug/Nenad Mihajlović

 

- Šest meseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijaršije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, zaručio nas je episkop Romanos, i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo taj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lep događaj. Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prsten - ispričao je Aleksa Balašević.

BONUS GALERIJA: Đorđe Balašević

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".