U saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u Kupinovu nešto posle 20 časova poginuo je Damjan Jovanović (3), kada je na njega automobilom naleteo tinejdžer.

Kako saznajemo, do nesreće je došlo kada se mališan otrgnuo iz ruke svog oca i iz za sada nepoznatog razloga istrčao na put.

Iz porodice nastradalog dečaka kažu za Kurir da su svi u šoku i da od sinoć ne mogu da dođu sebi.

- Mališan je rođen u Nemačkoj, tamo žive i njegovi roditelji. Biće sahranjen tamo jer ima nemačko državljanstvo. Bio je sa ocem na igralištu i otrgao mu se iz ruku. Bio je hitar i spretan, pa se sve odigralo brzo. Istrčao je na put i - direktno ispred auta. Taj naš komšija nije uopšte odreagovao, stao je tek pošto je udario dečaka - priča rodbina poginulog deteta i dodaje:

- Dečji parkić je jako nebezbedan, nalazi se uz sam put, nema ogradu, nema ležećih policajaca. Tinejdžer je vozio automobil od 150 konjskih snaga, kako smo čuli, i išao je malo preko ograničene brzine.

Rođak preminulog dečaka kaže da je posle nesreće trogodišnjak bio živ jedno vreme.

- Čim se ovo sve dogodilo, mališana su stavili u civilni automobil i krenuli ka bolnici. Negde na pola puta, sreli su se sa ekipom Hitne pomoći, dečak je još bio živ. Preuzeli su ga i krenuli sa ukazivanjem pomoći, ali je na putu do bolnice preminuo, nažalost - priča rođak.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".