Ovo su četiri navike u ishrani Meril Strip zbog kojih ona izgleda dobro:

 

1. Organska hrana

Poznato je da ona ne troši mnogo novca na preparate za negu kože. Ona se drži organske ishrane, a nastoji da ne dodiruje rukama svoje lice.

2. Kuva i jede sa prijateljima

Meril Strip često deli obroke sa prijateljima i pridaje važnost zajedničkim večerama. Prema Vanity Fair, Meril je ugostila svoje kolege u svojoj kući u Oklahomi na večeri.

Foto: Profimedia

 

3. Ne fokusira se na gubitak kilograma

Glumica vodi uravnotežen način života, koji uključuje raznovrsnu ishranu, ali se ne obazire mnogo na gubitak kilograma. 

Strip je 2014. godine stekla počasni doktorat na Univerzitetu Indijana. U svom govoru dala je iskrene, korisne savete mladim ljudima koji žele da se bave  filmskom industrijom.

 - Za mlade žene, rekao bih, ne brinite toliko o svojoj težini. Devojke provode previše vremena razmišljajući o tome, a ima i boljih stvari. Za mladiće, pa i žene, ono što vas čini drugačijim ili čudnim , u tome je vaša snaga. Svi pokušavaju da izgledaju na neki način, a zapravo, ljudi koji izgledaju drugačije su oni koji pobeđuju. Nekada sam mrzela svoj nos -  iskrena je bila Meril.

Foto: Profimedia

 

4. Uživa u pici

Ako niste znali, Meril se nikada ne odriče pice.

Tokom dodele Oskara 2014, voditeljka Elen Dedženeris odlučila je da počne da deli picu otprilike na polovini programa, a Meril je bila jedna od prvih koja je zgrabila parče.  Strip je svirala i uživala u pici tokom cele noći.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".