Glumica je izjavila da je u njenom životu počelo sve neobično i da je prva prepreka između nje i muža bila daljina. 

- Od kada ja znam za svoje postojanje, kod mene je uvek sve išlo neobično i naopačke, počevši od toga da je posao našao put do mene, a ne da sam ga ja birala. Vujadin i ja kada smo počeli da se zabavljamo u samom stratu pošla je ta odgromna, kilometarska razdvojenost. Ja sam bila u Srbiji a on je otišao da igra sa Francuski klub "Bordo". Naša veza je već neobično krenula, tako da u tom nekom startu sve to to bilo neobično i drugačije.- započela je životnu ispovest glumica i nastavila: 

- Naš život se svodi da na svaki 6 meseci nismo sigurni gde ćemo živeti. Sadaje došao period gde smo bili mirni. Vujadin je završio sa svojim angažmanom na Kipru, sada ne znamo ni gde idemo, ni kako idemo ni kada idemo.Kraj avgusta će biti momenat kada ćemo da saznamo, šta se dešava sa klubom, jer je do tada taj letnji prelazni period. Samim tim naš boravak u Beogradu je neizvestan Jedino što znam jeste da ja počinjem sada neke stvarčice što se tiču mnog posla. Ja nikada u karijeri nisam pravila neku preveliku pauzu. Uvek sam se trudila da moja karijera bude na jednom tasu vage, a porodica na drugom. Kada sam mnogo više bila posvećena porodici rekla sam okej, hajde sada malo da se poslovno angažujem poslovno. Kada se zaradim kažem čekaj tu je porodica daj sada malo i njima da se posvetim tako da to je prednost mog posla što eto to može da se iskombinuje, i može da se usklađuje.

Foto: D.Milovanović

 

Glumica je takođe rekla da još uvek ne znaju koja je sledeća lokacija na kojoj će živeti jer to zavisi od Vujadinovog posla, ali i da je ona takođe spremna da  nastavi karijeru.  Retko je ranije pravila pauze, i uvek je balansirala između porodice i karijere. 

- Ja nikada nisam rekla:"Ja sam žena domaćica i posvećena sam samo porodici i to mi je prioritet". Svakom od nas svoji najmiliji i u svesnom i nesvesnom stanju prioritet. Smatram da ostala polja ne trebaju da se zapostave, upravo zbog našeg unutrašnjeg zadovoljstva, umutrašnje energije. Jer ako sebi nismo dobri ne možemo biti nikom drugom dobri. Nije bitno da li su to deca, partner ili bilo koja druga familija. Ja sam od svoje 19. godine sa Vujadinom u vezi, on je već tada uveliko bio profesionalni fudbaler, koji je krenuo sa inostranim angažmanjima, ja sam već tada snimala serije sa LJubišom Samardžićem.Najduže pauze su mi možda bile od mesec dana, ali to je već  kada je stomak toliko veliki, da ni sama scene ne može da podnese toliki trudnički stomak i kada je zdravo  da se primirim i zbog bebe i zbog sebe i taj porođaj.  Uglavnom sa se porađala u inostranim zemljama, tako da nisam ni bila u Srbiji. Ali kada stenem na noge a to bude veom brzo, jer mi prijaju trudnoće, nisam bogu hvala imala nikakvih poteškoća, ja sam se vraćala. Nikada nisam sebi dozvolila da se odreknema karijere, jer znam koliko sam kao dete morala da se odričem. To je tada bila moja želja, jer sam se odricala i rođendana, i proslava i raspusta jer sam snimala.- nastavila je Mirka. 

Foto: N. Parušić

 

Takođe, glumica nema pomoć na Kipru koju ima u Srbiji. 

- I dalje nemam nikakvu pomoć. Mnogo veću pomoć imam u Srbiji naravno jer sam ja veoma vezana za svoju porodicu. Nas je dosta u porodici, tako da tu svi međusobno jedni dugima pomažemo i već dobro znamo da pogledimo otkrijemo šta kome treba. Ja sam navikla da su svi moji uvek tu i ja uvek idem da im pomognem, kao i oni meni. Isto tako to ja radim i za njih.- izjavila je. 

(Informer) 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".