-Minirali smo sledeće spavaonice: Studentski grad, studentski dom ''Slobodan Penezić'' studentski dom ''Kralj Aleksandar I'', studentski dom ''Patris Lumumba'', studentski dom ''4 april'', studentski dom ''Karaburma'', studentski dom ''Košutnjak'', studentski dom ''Rifat Burdžević"-,navodi se u mejlu.

U mejlu piše i da su postavljene bombe na letovima JU 9010 i JU 180, kao i u Prekršajnom apelacionom sudu, Prekršajnom sudu u Beogradu, Udruženju sudskih veštaka, Trećem osnovnom sudu, Veštaku, Ustavnom sudu i Posabnim odeljenjima Višeg suda u Beogradu.

Bombe se, kako se tvrdi, nalaze i u zgradama Ministarstva finansija, Ministarstva kulture i informisanja, Ministarstva za evropske integracije, MInistarstva trgovine, turizma i telekomunikacije i u Beogradskom zoološkom vrtu.

Postavljene su, kako se navodi, i u ambasadama Rusije, Kine, Kube, Irana, Belorusije i Sudana.

-To su terorističke nacije. Svi oni zaslužuju da umru, bombe će se detonirati vrlo brzo. Nastavićemo da nanosimo štetu vašoj ekonomiji dok ne učinite pravu stvar i ne uvedete sankcije Rusiji. Ne možete nas zaustaviti-, upozorava se u mejlu.

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".