Brojne poznate ličnosti su velike svote novca izdvajali kako bi živeli u luksuznim domovima u kojima bi uživali u miru i sklanjali se od medija. Neke od njih su Jelena Karleuša, Lepa Brena i Nataša Bekvala koje su pored luksuznih kuća u svojim domovima napravile i bazene koji će ima dati potuni ugođaj baš na leto koje dolazi. 

Jelena Kraleuša

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

Vila na Dedinju u kojoj pevačica Jelena Karleuša provodi vreme sa svojom porodicom, uživa i odmara se kupljena je od Dragana Stojkovića Piksija, a kako prenose mediji ona je ovu nekretninu dobila na poklon od supruga Duška Tošića. NJena vrednost ide i do dva i po miliona evra. 

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

Kako se piše, njen dom ima dva bazena, unutrašnji i spoljašnji, čak pet kupatila, dve garaže i ušuškana je među zelenilom. U nekoliko navrata JK se pohvalila na Instagramu lepotom u kojoj uživa.

Lepa Brena

Foto: Instagram printskrin/ lepabrenaa

 

 

Lepa Brena decenijama živi sa suprugom Bobom Živojinovićem u vili na Bežanijskoj kosi, gde je par napravio sve po meri, a nekretnina vredi skoro dva miliona evra.

Foto: Jutjub printskrin/Grand News Tv Grand/Paparaco lov

 

 

Veliki bazen i predivno zelenilo krase dvoriše, u kome se pored kuće nalazi i posebno sagrađen deo u kome organizuju proslave. Pevačica se potrudila da njen dom bude u zlatno bež tonovima, bogat skupim komadima nameštaja.

Nataša Bekvalac

Foto: ATA images

 

 

Mediji su nedavno pisali kako Nataša Bekvalac svoju kuću na salašu izdaje za 800 evra dnevno, a mnogi ni ne slute o kakvom je imanju reč.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 22:22 House (@22.22house)

 

Osim što se prostire na par hiljada kvadratnih metara, Natašina vila je opremljena i najluksuznijim nameštajem i bazenom.

BINUS VIDEO:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".