Milijana i Milojko Božić prvo su svojim pojavljivanjem u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi", a potom i svojim venčanjem, krizama u braku, pa razvodom podigli ogromnu prašinu u javnosti.

O ovom neobičnom paru prvo su pisali domaći mediji, a potom su o njima izvešavali čak i svetski mediji. Milijana je vremešnog Božića poznavala još od detinjstva jer je on bio njen komšija u selu Pilatovići gde je živela sa bakom. Prvi put su se smuvali kada je njoj bilo tek 18 godina, ali po njenim rečima, veza nije bila potpuno ozbiljna sve dok se Milojko nije razboleo i otišao u bolnicu na operaciju srca, te je tada shvatila da ne može da živi bez njega. Zbog medijske pažnje Milijana i njen partner Milojko dobili su ponude te su od marta 2019. godine postali učesnici rijalitija "Parovi".

Foto: Jutjub printskrin/TV Hepi

 

 

Lepotica iz Pilatovića prevarila je 53 godine starijeg supruga Milojka pred milionskim auditorijumom, a vremešni rijaliti-takmičar rešio je da stavi tačku na problematični brak. Rijaliti je prekinut, i već se izvesno vreme ne emituje, te su se mnogi njegovi učesnici povukli iz javnosti. 

Ono što je malo poznato je Milojkov život pre nego što je postao poznat. Božić je pre Milijane bio u braku sa ženom koja je bila približno njegovih godina.

Foto: Jutjub printskrin/TV Hepi

 

 

Dok je još bio u braku sa Bogdanovićevom, vremešni Milojko nije smeo da spominje svoju bivšu suprugu, jer bi to izazivalo gnev njegove tadašnje žene. 

Međutim, ime njegove bivše supruge krije se od javnosti, poznato je samo da je s njom dobio ćerku Jasnu, koja je nekadašnja voditeljka. Ona je kako su pisali mediji zabranila ocu da je spominje u medijima.

Pre izvesnog vremena njegova bivša rijaliti koleginica Slađana Slađa Petrušić je na svom privatnom Fejsbuk profilu okačila Milojkovu fotografiju uz opis:

 

 

- Milojko Božić, ja mislila ti umro... Reko nisu ti zatvorili oči, javi se komentarom samo da znamo da si živ.

Milojko je uzvartio odgovorom, te je Božićeva priložila i dokaz.

 

Foto: Fejsbuk printskrin/Sladjana Sladja Petrusic

 

- Živ sam Slađana.

- Dobro je, sad ću javit tamo narodu... J*beš li šta Milojko?

- Još j*bem.

- Dobro je! - glasila je prepiska Slađane i Milojka.

Na privatnom Fejsbuk profilu se može naći mnoštvo Božićevih fortografija. Po mnogobrojnim komentarima i statusima na svakodnevnom nivou, od kada je prekinuto emitovanje rijalitija "Parovi", ono što se može zaključiti je da je bivši rijaliti učesnik, bez svoje Milijane, nastavio da živi svojim momačkim životom - punim plućima.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".