Evo četiri znaka kojima se dobro piše:  

Devica

Vredni, ambiciozni i analitični, predstavnici ovog znaka imaće više sreće nego u prethodnom periodu, i to skoro dvostruko! Očekuju vas novi i zanimljivi projekti na poslu, puno dobrih ideja i razvoj nekih planova koji već dugo stoje na mestu i osećate kao da su blokirani. Ali to ne znači da će vam se život svesti samo na posao, naprotiv - ovo je period u kojem ćete imati i više vremena za druženje sa prijateljima i dobar provod. Do kraja godine upoznaćete puno zanimljivih i podsticajnih ljudi, a mogla bi se roditi i ljubav. Romansa koju Device započnu sada, može da imati svetlu i blistavu budućnost.

Foto: Profimedia

 

 

Vaga

Još od početka godine svesni ste toga da je sreća na vašoj strani, što će se u drugom delu godine posebno da se odrazi na polju karijere: Bićete preduzetniji, spremniji da preuzmete inicijative i da se borite za svoje ambicije i ciljeve. I bićete uspešni u puno stvari paralelno, pa je ovo dobro vreme i za novi posao ili novi hobi. Ali čak i ako ostanete na starom poslu, čeka vas veliki napredak. Otvoriće se vrata raznim mogućnostima, a ako iskoristite dobro priliku, napredovaćete i u području finansija. U ljubavi je sve puno strasti i romantičnih varnica, dok bi se neke Vage čak mogle i vratiti bivšem partneru.

Vodolija

Na profesionalnom polju događaji će se razvijati brzo i zanimljivo, ali mogao bi da vas uplaši talas brzih promena. Nemojte strahovati, jer bi to moglo da bude nešto najbolje što vam se u poslednje vreme uopšte dogodilo. Uspešno ćete balansirati između srca i uma, pokazati bistrinu i mudrost, ali i emotivnu stranu. I to podednako u poslu, kao i u ljubavnim i porodičnim odnosima. Donećete mnoge mudre odluke koje će imati dobar efekt na budućnost. Uspešno izbegavate greške i nevolje na poslu. Ovo je vrijeme kad ćete imati izvanrednu podršku najdražih.

Škorpija

Škorpije će biti prilično aktivne u sklapanju novih prijateljstva, ali i ostvarivanju važnih kontakata koji mogu da budu presudni za uspeh na poslu. Vaša osobina da otvoreno primate nova poznanstva sad će biti još vrednija, jer ne znate ko se može pokazati korisnim u poslovnom smislu. Postižete dobre rezultate u mnogim područjima, a posebno na poslu, gde vas može čekati veliki napredak. Na romantičnom planu vladaju balans i harmonija. Oni koji su u vezi naći će se u jednom malo burnijem periodu, ali sve će se završiti u skladu i harmoniji.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".