Pratioci su voleli da gledaju Marijine klipove koji su bili vrlo duhoviti, a pevačica se u video snimku zahvalila svojoj majci Verici Šerifović što je  bila deo njenog vloga. 

- Danas je došao dan da se pozdravimo, jer sam odlučila da se moja vlogerska-jutjuberska karijera na ovom stotom jubilarnom videu završi. Znam da će biti suza, da neće biti lako, da ću vam nedostajati... Ovo nije stopostotna odluka, jer svi u mom okruženju mi govore 'nemoj, nemoj'... Kao što ste mogli da vidite, konačno sam počela da radim novi album i da se tome potpuno posvetim... Želim da vam kažem jedno veliko i ogromno hvala što ste bili uz mene. Hvala vam na gledanjima, na pregledima, hvala što smo se još bolje upoznali... Bilo je mnogo zabave, dobrih putovanja, i Vericu pozdravljam jer je dala šmek ovoj mojoj jutjuberskoj karijeri... Bilo je svega, mnogo smeha, previše stresova...- izjavila  je Marija. 

Marija je u jednom video pokazala svoje kuvarsko umeće. 

 U nastavku videa pevačica je rekla da će možda jednom nastaviti da snima video klipove. 

-Da li ću snimati ili ne, iskreno nemam pojma. Ja i daljem glasam za to da ovde stanem, ali ako baš budete ubedljivi i ako me baš ubedite u suprotno i pokažete ljubav prema ovih vlogovima, videću da nekada nekako na taj način nastavim. Nisam se umorila od ovoga, ja sam u ovome uživala, tako da hajde da svi zajedno možda nađemo neko međurešenje. Volim vas, baj!- poručila je Marija Šerifović, pa potom podsetila fanove na sve što je snimala. 

(Mondo) 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".