Fudbaler je rešio da ne štedi na ovaj dan pa je čim je stigao pred Hram trubače kitio sa po 50 evra. Gobelja je pridržavao Kaćinu venčanicu, a do Hrama ih je pratilo sedam telohranitelja.


Marko je inače, po starom srpskom običaju prethodno kupio mladu za 5.000 evra. Kaća je držeći se za mladoženju, koji je nosio u naručju ćerkicu Katju, zablistala u venčanici od 20.000 evra, dok je oko vrata nosila dijamantsku ogrlicu.

Foto: ATA images

 

Pao je i poljubac pred svima, a kuma Andrena Čekić izenadila je svojim stajlingom, koji kako mnogi komentarišu nije prikladan za crkveno venčanje. Ona se pojavila u odelu ispod kojeg je imala samo korset iz kog umalo nisu ispale grudi.

Foto: ATA images

 

Na samom početku čina venčanja desio se peh. Naime, kako saznajemo, kuma Andeana Čekić zabravila je burme.

Taj problemčić se brzo rešio pa su mladenci stali pred vladiku Stefana, koji je inače duhovnik Svetlane Cece Ražnatović. On im je odmah uputio da je najveća ljubav Božja od kojih i oni dobijaju ljubav.

Nakon crkvenog venčanja koje se obavilo u kripti Hrama Svetog Save gosti su se uputiti ka hotelskoj sali, gde će sve biti besprekorno dekorisano.


Na glamuroznom slavlju će se gostima služiti najskuplje piće, biće i torta od 15 spratova.

Za dobru zabavu će se pobrinuti orkestar Ace Sofronijevića, ali mlada očekuje da i njene zvanice iz estradnog miljea dodatno doprinesu atmosferi svojim glasom.

- Na mojoj svadbi će biti pola estrade, tako da se nadam da će svako od njih otpevati bar po jednu pesmu - rekla je kroz smeh mlada.

BONUS GALERIJA: Katarina Grujić i Marko Gobeljić - svadba

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".