Često sanjamo ono o čemu mislimo, mozak nas kroz podsvest podseća na to. Iako danas niste razmišljali o bivšem partneru, ali ste možda prošli pored njegove kuće, nečiji mirs parfema, vas je podsetio na njegov. 

Takođe, treba analizirati da li ste tog dana razgovarali sa bivšim momkom ili devojkom. Možda je razugovor o njemu pokrenuo taj tok misli i utkao se u san- možda je vaš san o njemu samo "reprodukcija" nedavnih događaja u mozgu.

Foto: Profimedia

 

Ukoliko često sanjate bivšeg partnera,vrlo je moguće da i dalje osećate nešto prema njemu. Emocije koje vas možda vežu nisu nužnpo ljubav- to mogu biti i ljutnja, potcenjivanje i fizička zavisnost. 

Ukoliko ste imali bolan i težak raskid, to takođe može imati uticaj na snove. Kada rastanak ostavi emotivne rane, emocionalno je težak i još niste preboleli, moguće je da će se snovi događati.

Ako vam nedostaje bivši partner i niste bili u stanju da u potpunosti prihvatite činjenicu vašeg raskida, vaš mozak može da obradi ove informacije na neobičan način i da ih nazove u vašim snovima, pokazujući snagu vaše želje.

Prema psihološkom značenju, snovi ne moraju da budu predznak, već samo predstavljaju emocije koje mogu biti potisnute. U tom slučaju da biste nastavili normalan život, ukoliklo vas isti snovi uznemiravaju, potrebno je potražiti savet stručnjaka. 

(Najžena) 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".