Seriju "Porodično blago" nema ko nije gledao. Svake večeri smo u porodičnim domovima uživali u dogodovštinama čuvenog Đoše i njegovog brata Tike Špica iz sela Stajkovce.

Foto: Arhiv Novosti

 

Jedan od najšarmantnijih likova u ovoj čuvenoj seriji  do danas je ostala Žake - supruga Tike Špica, koju je maestralno odigrala glumica Biljana Nikolić.

Neverovatna gluma i urnebesne scene sa Predragom Smiljkovićem, popularnim Tikom dovodili su mnoge do suza. Ipak, postoje neki detalji sa snimanja, a i nakon njega koji su širokoj publici manje poznati.

Dok smo ih gledali kao par pred filmskim kamerama ovaj simpatični par je bio u vezi i van snimanja. To je pre nekoliko godina potvrdio i sam glumac.

- Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u "Porodičnom blagu" - priznao je Smiljković.

Foto: RTS printskrin

 

- Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan.


Ova serija prikazivala se, inače, od 1998. do 2002. godine i reprizirana je nekoliko puta, zbog čega iznova dobija nove obožavaoce.

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "LJubav, navika, panika"

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".