Suzana je izjavila da nije od onih staromodnih svekrvi kojih se plaše snajke. Na pitanje da li daje savete ćerki Aleksandri, odgovorila je da joj Saša više daje savete oko izbora momaka.NJihov odnos je otvoren, nema tajni između njih i dece. 

Da li ste se navikli na ulogu svekrve?

- To me svi pitaju, ispadam kao babaroga. Nisam ja nikakva svekrva. Danas su deca moderna, mi smo tu da ih usmerimo na pravi put, trudim se da budem normalna majka koja je prisutna u njihovom životu. Tu sam da pomognem i posavetujem.

Foto: Petar Milošević

 

Da li se ćerka Alekandra savetuje sa vama oko izabira momaka?

- Moja ćerka nije još došla u tu fazu da se jako zaljubila, sve su prolazne simpatije. Znam šta joj se sviđa. Sada su moderni momci, ne može da se upoređuje sa tim kako je nekad bilo. Saša daje savete, oboje učestvujemo u njenom životu. Ona je otvorena i priča o svemu. Nemamo tabu tema, svesna je da smo prijatelji i da sa nama može o svemu da priča.

Foto: ATA images

 

 

Pevačica je takođe pričala i o svadbi i bilo joj je najvažnije da gosti budu zadovljni. 

- Na svadbi sam igrala do samog kraja. Cipele sam presvukla u papuče, skakala sam kao da mi je 20 godina. Ja sam gledala da gosti budu zadovoljni. Bila sam tu da ispratim celu situaciju i da mi budemo kao domaćini dobri.

Foto: ATA images

 

Suzana se vratila ishrani iz detinjstva, jer je to baš prava zdrava ishrana. Takođe je priznala da je imala problema sa kilogramima. 

- Ja sam imala nesreću da od detinjstva krenem da kuburim sa kilogramima. Bila sam na dijetama. Sad sam okrenula list i da jedem zdravo i domaće, slaninu, sir, kajmak... Trudim se da izbegavam brašno, hleb...

(Kurir.rs) 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".