Podsetimo, Bebi je zasmetalo što Frajle nisu negirale glasine da im je Jutjub kanal uklonjen zbog autorskih prava koje je na njihove obrade Đoletovih pesama navodno položila porodica Balašević.

Iako je jedna od osnivačica benda odgovorila Balaševićevoj ćerki kako je došlo do nesporazuma, Beba je objavila novi status.

Foto: N. Fifić/Nenad Karlić

 

 

- Moj otac je 2017. odlučio da zaštiti svojih dela pristupiti mnogo jače. Kao što i kaže u izjavi, bio je zgrožen kad je čuo da je ceo koncert iz Beograda sniman sa stativa i okačen na Jutjub svega par sati nakon "Odlazi Cirkus"...Zgrožen. Normalnim ljudima bi bila uvreda objašnjavati da je njegova zgroženost u bilo kakvoj vezi sa zaradom - započela je Jelena.

- Tribjut bendovi? Užasavao ih se. Nije zamišljao da se njegove pesme izvode po pabovima uz pivo, burgere i tipove koji su smatrali da je dovoljno da pustiš bradu, staviš ruku u džep i naplaćuješ ulaznice i ti si Đole... Nisi. I ako to on nije odobravao, onda je elementarna pristojnost da to ni ne radiš.

- A kada bi ti bendovi nastupali, morali bi da uplate autorskoj agenciji koja bi to onda uplatila njemu. Sada nama... Dakle, ta zlobna i nakazna priča da je nama do para nešto baš jako nema veze s logikom. Ima veze samo s pohlepom, zavišću, pomerenim vrednostima, erotomanijom i licemerjem. Pun mi je inboks srca, molbi da sredim ulaznice, potpise i fotke od likova koji mi sada pišu da sam... Da ne lajem. To će oni već. I ispod ovog posta.

- Taj čovek je moj najbolji prijatelj na svetu. On je dao sve od sebe da nama ispuni sve snove. Naravno da ću se dok sam tu truditi da ispunim sve što je od mene očekivao. I zbog toga ću biti i vreća buva i nakaza i veštica i štagod. Lajte, psi. To ništa nikad neće moći da promeni činjenicu da sam uvek bila i zauvek ću biti njegov lav, svugde s njim, u njegovom svemu - poručila je Beba Balašević.

BONUS GALERIJA: Arhivske fotografije Đorđa Baleševića

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".