- Na odmoru u Turskoj mi je bilo predivno, bila sam tamo sa sinom Kostom u jednom lepom hotelu, gde nije bilo naših ljudi. Bila sam iznenađena što su mi neki Rusi prilazili da se slikamo. Pitala sam ih zašto se slikaju sa mnom, a oni su mi rekli da sam im jako lepa. Ja sam svesna da imam harizmu koja privlači ljude i meni je drago zbog toga - ponosno je istakla pevačica, a onda se dotakla i proslave svog rođendana:

- Rođendan sam proslavila sa svojim prijateljima, uz večericu, vino, ništa sad specijalno.

Pevačica je nedavno doživela i neprijatnost na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" kada ju je nepoznati muškarac verbalno napao, a ona mu je uzvratila fizički.

Foto: ATA images

 

 

- Nikada do sada mi se nije desila takva situacija, jer za mene godinama važi da sam ja jedna gospođetina i znam kako treba da se ponašam. Trudim se da takve situacije iskuliram, međutim ovo nisam mogla kada mi je prišao muškarac od dva metra i 110 kilograma. Meni, ženi koja ima metar i šezdeset i rekao mi je: 'Kako to voziš, sad ću ti je*ati mater'. Bukvalno tim rečima mi se obratio, pred policijom. Meni je pao mrak na oči i ja sam skočila na njega i udarala sam ga pesnicama, nogama... Da je bilo pet muškaraca ja bih skočila, prijavila sam slučaj policiji, sebe da sam ga napala, a i njega da je bio nekulturan - iskrena je bila Dara, pa dodala:

- Ne mislim da su se džentlmeni izgubili, oko mene su svi moji prijatelji fini. Ovo što se meni nedavno desilo je čisto ljubomora, što on ima slabiji auto, a ja jedan od najjačih. Ja sam to tako shvatila, ali taj kompleks je dobio po tamburi - zaključila je pevačica.

Foto: ATA images

 

 

U medijima se pojavila vest da pevačica navodno snima svoj rijaliti koji će se zvati "Puno košta", po uzrečica po kojoj je pevačica poznata, a njen honorar će biti 250.000 evra.

- Dobila sam jednu intresantnu ponudu, međutim meni je celo leto zakazano sa nastupima, uskoro treba da izađu dve nove pesme... Još uvek razmišljam da li ću prihvatiti taj rijaliti. Novac mi nije bitan za taj projekat, bitno mi je da se to uradi kvalitetno. E sad, da li ćemo to pomeriti za kasnije ili neću prihvatiti, još uvek ne znam. U poslednje vreme sam imala baš dosta obaveza i ne znam da li sam spremna tri meseca da se snimam - rekla je i dodala:

- Kada bi se snimao moj život, to bi bilo ludilo. Ja bih bila troduplo popularna šta se meni sve dešava. Ja bih pustila da oni snimaju svakako ono što ja radim.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".