Pevačica ističe da joj nije drago što je stalno povezuju sa prošlošću, a svoj privatni život drži daleko od medija.

Slađa je uspešna preduzetnica i sa ćerkom Silvijom vodi jedan privatan vrtić, ali ne krije da bi volela da ima još više posla, međutim otkrila je i šta je razlog nekada slabijem poslovanju.

Foto: Arhiv Novosti

 

 

- Mnogo me nervira kad se spominjemo svi u kontekstu familije Đogani. Mi smo se razveli pre 22 godine. Ja sam Delibašić, kao i moji tata, brat i deca. Ja svoju decu gledam kao Delibašiće, ne Đoganije. Mene ne interesuje da pravim gungulu od svega toga. Nekad se stidim tog prezimena. Mnogo je velika predrasuda kod naroda. Vrtić koji sam otvorila, da nije tog prezimena bio bi pun, krcat, ali je naš narod takav, dok nekoga ne upoznaš i ne vidiš čoveka iznutra, ne možeš da sudiš. Tako sam i ja nekad sudila ljudima dok ih nisam upoznala - rekla je Slađa za "Svet".

 

 

Pevačica najviše vremena provodi sa unukom, a malo je poznato da je nakon braka sa Đoletom, bila kratko u braku sa 15 godina mlađim Milanom Pejovićem i nakon toga više nije želela u javnosti da eksponira partnere.

 

Foto: Dušan Mišić

 

 

- Peta godina je kako radimo sa vrtićem. Na početku je išlo jako slabo, ja sam znala da dolazim umorna sa nastupa i podmirim sve troškove, plate i doprinose dok nismo krenuli da radimo i to bez ijedne reklame. Roditelji koji su dolazili imali su jako lepo mišljenje o nama i radu našeg vrtića. Hvala dragom bogu vrtić je polako počeo da se puni. Dugo smo tražili osoblje, sada je sve fenomenalno, ali bez Silvije ništa - zaključila je Slađa i stavila do znanja koliko joj je posao bitan, ali i koliko joj ćerkina pomoć znači.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".