Naravno, tačnije rezultate će dati individualna prognoza izračunata iz natalne karte oba partnera. Međutim, postoje opšti faktori po kojima možete utvrditi da li je ta osoba zaista junak vašeg romana.

Ovan - Vaga

Predstavnicima radikalno suprotnih znakova nije lako da komuniciraju jedni s drugima. Na prvi pogled su slični, ali ako kopate dublje, možete naići na nepremostive razlike. Ovnovi će morati dugo i naporno da rade na sebi da bi razumeli Vagu, ali na kraju može da ispadne kao u Krilovoj basni - svako će navući ćebe na sebe. Vatreni znak se nikada neće prilagoditi okolnostima Vage.

Foto: Profimedia

 

 

Ako se Ovnu nešto ne sviđa, on će to reći otvoreno i direktno, ne birajući prave reči, što može da povredi diplomatsku Vagu. Vazdušni znak će zauzvrat iznervirati Ovna svojom neodlučnošću i sporošću. Vagama je teško da donose brze odluke. Vagama treba da razmisle o stvarima, odmere i tek onda deluju, a Ovnovi uopšte ne vole da čekaju. Takođe, predstavnici ovih horoskopskih znakova se ne slažu dobro sa Rakovima i Jarčevima.

Bik - Škorpija

U većini slučajeva, odnosi su osuđeni na neuspeh između fiksnih znakova. Bik i Škorpija su slični po mnogo čemu: oboje su ambiciozni, vole novac i sanjaju o vožnji na sopstvenoj snežnobeloj jahti. Bikovi često koriste svoju prirodnu privlačnost: mogu flertovati, što će sigurno naljutiti ljubomornu Škorpiju.

Tada će dobiti "odgovor" u vidu emocionalnih izliva. A Bikovi, poznavaoci duhovne udobnosti, definitivno nisu spremni za svađe i sukobe. Takođe, predstavnici ovih znakova zodijaka se ne slažu dobro sa Lavom i Vodolijom.

Rak - Jarac

Rakovi su ranjiva i emotivna bića. Oni mogu da pozovu svoju drugu polovinu 10 puta dnevno samo da kažu koliko ih vole. Mnogi bi bili srećni da budu obavijeni brigom i pažnjom Rakova, ali ne i Jarčevi, koji imaju sve po planu.

Foto: Profimedia

 

 

Predstavnici elementa zemlje jasno čuvaju lične granice. Takođe, predstavnici ovih znakova zodijaka se ne slažu dobro sa Ovnom i Vagom.

Blizanci - Strelac

Promenljivi znaci se prilagođavaju svim promenama i okolnostima, ali odvojeno. U tandemu, ovo dvoje se pretvaraju u tempiranu bombu. Blizance i Strelca spaja činjenica da su oboje nemirni i otvoreni za bilo kakve avanture.

Ali vazdušni znak često deluje spontano, što može da debalansira Strelca, koji je navikao da na sve misli unapred. Pored toga, Blizanci su dvojni znak, a u nekim trenucima njegovi predstavnici mogu da varaju. Strelčevi, s druge strane, ne percipiraju laž i ne vole nepravdu. Takođe, predstavnici ovih znakova zodijaka se ne slažu dobro sa Devicom i Ribama.

Lav - Vodolija

Lavovi više vole da žive na "visokoj nozi" i ne propuštaju priliku da istaknu svoj status. Kralj životinja želi da se oseća kao vođa i u velikoj meri zavisi od javnog mnjenja. Vodolija, pak, odbacuje svaki društveni okvir i ne pridaje veliki značaj materijalnim stvarima.

Vazdušni znak može dramatično da ofarba kosu u jarko roze, da obuče stare farmerke - što Lav nikada neće podržati, jer mu je važno da "održi nivo". Vodoliji neće biti lako da se pomiri sa konzervativizmom Lava. Takođe, predstavnici ovih znakova zodijaka se ne slažu dobro sa Bikom i Škorpijom.

Foto: Profimedia

 

 

Devica - Ribe

Ekonomičnoj Devici neće biti lako da se nosi sa sanjivim i ponekad infantilnim Ribama. Većina sukoba u ovim odnosima će se vrteti oko finansija. Devica, koja ima razboritost i praktičnost, verovatno će biti ogorčena neozbiljnim stavom Riba prema zajednički stečenoj imovini. Podvodnom stanovniku ništa ne košta da od poslednjeg novca kupi selektivni parfem, dok Devica vredno štedi i planira svaku veću kupovinu.

Ribe će, s druge strane, imati poteškoća da uspostave emocionalnu vezu sa zemljanim znakom koji retko pokazuje osećanja. Takođe, predstavnici ovih znakova zodijaka se ne slažu dobro sa Blizancima i Strelcem.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".