Ona je za medije govorila o svojim počecima, nepoznatim detaljima iz karijere, školovanju, ali i o tome koliko je put ka slavi i uspešnoj karijeri trnovit i pun uspona i padova. Takođe, prisetila se svog oca i kroz suze govorila o sećanju na njega. LJubavna priča pevačice i njenog supruga Veljka Piljikića oduvek je izgledala kao prava bajka, a u emotivnoj ispovesti Seka je navela mnoge nepoznate pojedinosti iz porodičnog doma i braka.

Foto: ATA images

 

 

- Sa mnom može o svemu da se priča. Ja imam temu i za prostitutku i za osobu koja ide nedeljom na liturgiju, mogu i da pričam sa mamom koja ima dvoje dece i koja je požrtvovana mama - rekla je Seka Aleksić u Realnoj priči, odgovarajući na pitanje koja je najveća predrasuda o njom.

Seka Aleksić dotakla pitanja i odgovora šta je sve prošla kroz i tokom estradne karijere.

Foto: ATA images

 

 

- Dosta toga sam u životu proživela. Ja pevam od 14. godine i u kafani sam od 14. godine, a sada imam 41. LJude delim samo na dobre i na loše. Svašta sam prošla. Od toga da je neko pucao, da mi je metak prošao pored glave, do toga da su nas u kafanama maltretirali da sviramo do 5 ujutru, a naše se završava u 1h. A mislim da je od mene to što jesam napravilo teško detinjstvo - ispričala je seka u "Realnoj priči".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".