Naime, komad koji je imao je autentična kravata iz ponude “Mozaik”, kolekcije Hrama Svetog Save, a cena kravate je 10.000 dinara.

 

Foto: Profimedia

 

 

- Imala sam prilike da pomno pratim postavljanje veličanstvenog mozaika, od prvog dana radova, pa kockicu po kockicu, sliku po sliku… Učestvujuci u ovom istorijskom poduhvatu, dajući svoj malecki doprinos, uz pomoć saradnika i prijatelja, napravili smo kolekciju autentičnih fotografija bezbrojnih detalja velelepnog mozaika, počev od same kupole pa do oltarskog dela. Bila sam zadivljena tim zlatnim komadićima svetlosti, toplinom boja, igrom osećaja koji stvaraju u nama. Želela sam da to ostane zabeleženo, da svako ko dođe u Hram, bude u mogućnosti i da delić te svetlosti na neki način ponese sa sobom. Tako je nastala kolekcija “Mozaik” sa blagoslovom blaženo počivšeg patrijarha Irineja i episkopa remezijanskog gospodina Stefana. Deliće mozaika, u originalu, pažljivo smo preneli na prirodnu svilu. Našu kravatu, prepoznajući originalnost i poruku, prvi je poneo Miloš Biković. Prilikom poslednje posete glumca Srbiji u oktobru prošle godine, našu kravatu sa detaljima apostolske odežde sa kupole Hrama, darivali smo DŽoniju Depu, a istu mu je uručio naš popularni glumac - rekla je za "Republiku" Snežana Miljković, idejni tvorac kolekcije.

DŽoni Dep je opet oduševio srpsku javnost, a Miloš Biković je juče podelio fotografiju na svom Instagram storiju i objasnio neverovatan gest slavnog holivudskog glumca.

Foto: Instagram prntskrin/bikovic

 

 

- Skroman i pun poštovanja prema svakome - napisao je naš glumac.

Inače, Amber Herd je ranije na suđenju po parnici svog bivšeg muža tvrdila da je čula glasine da je Dep jednom gurnuo Mos niz stepenice. Kejt Mos putem video poziva dala je izjavu sudu da DŽoni nikada nije bio grup, da se ona sama saplela dok joj je on pomogao.

Posle poraza u prvoj rundi - na suđenju za klevetu u Velikoj Britaniji -

Foto: Profimedia

 

 

 Dep (58) je tužio Herd (35) pred sudom u Virdžiniji i traži 50 miliona dolara odštete zbog ranijeg autorskog teksta u kojem je iznela tvrdnju da je žrtva porodičnog nasilja. On negira bilo kakvo zlostavljanje. Herd je, međutim, uzvratila tužbom i traži kontraodštetu od 100 miliona dolara.

Završne reči počeće u petak, posle čega će zasedati porota.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".