Pevačica Sanja Vučić još uvek je u grupi "Uraganke", a iako su devojke najavile kraj saradnje, još nastupaju punom parom, i to svakog vikenda.

Foto: Petar Milošević

 

Kako je usmerena na posao i dalje planove, pevačica kaže da dečka nema jer za njega nema vremena, a to joj ni ne predstavlja problem.

- Nemam dečka, soliram i dalje! Mislim da će tako ostati duže vreme. Ne razmišljam o muškarcima, ma nemam vremena za njih, jer nastupam svakog vikenda. Naravno da svi imamo potrebe za se*som, ali ne vrti se svet oko toga. A ja bez se*sa mogu mesecima - kaže Sanja.

Foto: V. Danilov

 

S druge strane, ne može bez psihoterapija. Ona ne krije da redovno posećuje psihijatra.

- Ne idem zbog ljubavnih problema, već zbog duševnog zdravlja. Svi smo okruženi stresom i napadima anksioznosti, treba da vodimo računa o psihičkom zdravlju - dodaje ona.

Inače, Sanjin prijatelj Nemanja Gudelj, sa kojim su je mediji ranije povezivali, već oko dva meseca je u ljubavi sa Anastasijom Ražnatović, pa je pevačica prokomentarisala i tu temu.

Foto: ATA images/M.V.

 

- Mi smo prijatelji, sa celom njegovom porodicom sam super. Tako će i ostati. I Anastasiju znam duže vreme, veoma mi je drago zbog njih, želim im svu sreću - kaže Sanja, koja se pored pevanja bavi i autorskim delom, pa je tako napisala i jedan tekst za pesmu Ceci Ražnatović.

Foto: ATA images

 

- Ponudila sam joj pesmu ‘Komično’, ali još nisam dobila odgovor… Verujem da će joj se svideti, ali ona ima mnogo obaveza, pa ne stiže da presluša sve numere koje dobije. Volela bih i Konstrakti da napišem pesmu. Imala sam priliku da radim alternativnu muziku, mislim da bih se sa Konstraktom dobro uklopila, čak smo jednom delile binu dok je nastupala sa Zemljom gruva - zaključila je Vučić.

Foto: Profimedia

 

 

(24sedam)

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".