Aleksandar Katai u 26. minutu postiže prvi gol na stadionu Rajko Mitić koji dovodi fudbalere Crvene Zvezde u prednost. 

Dosta oprezno igrali su i Zvezda i Partizan u uvodu meča.  Prvi je pripretio Ohi u 11. minutu, budan je bio Stevanović, a potom četiri minuta kasnije na drugoj strani pretio je Rikardo Gomeš. Previše dugo je čekao, oduzeta mu je lopta.

FOTO: M. Vukadinović

 

Sredinom drugog poluvremena povredio se Marko Jevtović, mesto na terenu ustupio je Filipu Holenderu. U 26. minutu šokirali su domaći igraći rivala.

Gajić je proigrao Srnića ispred šesnaesterca, a on je sputio loptu nekoliko metara dalje za Aleksandra Kataija, a momak iz Srbobrana tukao je po njoj toliko jako da večeras sjajni Nemanja Stevanović uprkos svim naporima nije mogao da je spreči da ode u mrežu.

FOTO: M. Vukadinović

 

Znatno opasniji u nastavku bio je Partizan. Menig je u 36. minutu odlično povukao po levoj strani. Tražio je Rikarda Gomeša, kasnio je napadač crno-belih, oprobao je udarac Miljković, nije bilo problema za Borjana.

Potom je viđena još jedna velika prilika  za Kataija, bolji je bio u skoku od Vujačića i Miletića, raspalio je po lopti glavom, a sjajni Stevanović hvata "živu" loptu.

FOTO: M. Vukadinović

 

Uveo je Aleksandar Stanojević Bibrasa Natha koji je nekoliko minuta nakon što je ušao u igru asistirao Slobodanu Uroševiću kod gola za 1:1. Kasnio je Gajić, a Izraelac  je poslao fenomenalnu loptu do Uroševića na drugoj strani šesnaesterca, a bivši fudbaler Napretka poravnao je rezultat

Nije dugo trajala nada Partizana, već u 72. minutu usledila je nova majstorija Aleksandra Kataija. Ispao je Miletić, Zvezdin vezista  je već na svojoj polovini dobio fantastičnu loptu od Ivanića u prazan prostor, nije uspeo pred golom Stevanovića da ga stigne Lutovac, a ni Vujačić da je spreči da završi u mreži, 2:1.

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".