Očevidac je ispričao šta se sve dogodilo i kako je Dara Bubamara izgledala kada ju je muškarac psovkom izbacio iz takta: 

- Dok smo čekali u redu da se ukrcamo u avion, jedan muškarac je počeo da viče na Daru: "Sledeći put pazi kako voziš da ti ne bih je*ao mrtvu majku!" Očigledno su se njih dvoje sreli i pre aerodroma, izgleda da je Dara "isekla" tog lika u saobraćaju, pa je on poludeo kad ju je opet sreo - počeo je očevidaca.

Iako je čovek koga je tukla i grebala, viši od nje, stajao je mirno i nije se branio. 

Foto: Arhiva Novosti/V.Danilov

 

- Udarala ga je pesnicama, torbom, grebala ga... On je prekrio lice rukama i nije joj uzvraćao - priča očevidac i dodaje da su ostali putnici skočili da ih razdvoje.

Pevačica se nije smirila ni kad je stigla policija.  

- Ubrzo je stigla policija, a Dara se ni tad nije smirila. Rekla je da će ga unakaziti ako ga ponovo sretne jer joj je psovao mrtvu majku. Uprkos tuči, ona se ukrcala u avion, a tog muškarca nismo videli - dodaje izvor.

- Tačno je da je došlo do incidenta! Malo brže sam vozila da bih stigla na let, jer sam imala zakazan nastup u Crnoj Gori. Taj čovek me je izvređao bez razloga! Slaba sam na roditelje, koji više nisu među živima, i uvek ću skočiti na bilo koga ko mi dira moje najmilije - izjavila je Dara i potvrdila incident. 

(Alo) 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".