Sinoć je bilo ukupno 100 zvanica na Anastasijinom rođendanu. NJen dečko, mladi fudbaler Nemanja Gudelj je na Ibici iznajmio luksuznu vilu sa bazenima, ličnom poslugom i teretanom. Zajedno će provesti nekoliko dana na odmoru. 

Foto: N. Paraušić

 

- Nemanja je još u utorak došao u Srbiju sa sestrom Vanjom, bratom Dragišom i majkom Oliverom i odmah su svi otišli da upoznaju Cecu. Falio je samo Nemanjin tata Nebojša, koji je poslovno u Kini - priča naš dobro obavešten izvor i dodaje da je Gudelj oduševio svoju devojku, ali i buduću taštu:

- Nemanja je doneo Tasi buket crvenih ruža, na kome je pisalo "Volim te"! To, naravno, nije bio jedini poklon. Iskeširao je 12.000 evra za luksuzan odmor na Ibici, na koji će ići zajedno za nekoliko dana. Iznajmio je vilu sa bazenima, teretanom, poslugom, obezbeđenjem..., ali i fudbalskim terenom, gde će moći da trenira. Na večeri u Cecinoj vili bili su i Tasin brat Veljko, tetka Lidija, teča Predrag... I svi su oduševljeni budućim zetom, a naročito Ceca! Slavljenica je posle večere u ponoć oduvala svećice na torti i dočekala rođendan u zagrljaju svog momka. Odmah posle toga Tasa i Nemanja su otišli na splav, gde su đuskali do jutra, prenosi "Informer".

Foto: Instagram printskrin/raznatovicanastasija

 

Mlada pevačica je pre tri meseca raskinula petogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem i ubrzo se zaljubila u Nemanju Gudelja, zbog kog često putuje u Sevilju. Ona se čak pohvalila da joj ništa ne nedostaje u vezi sa fudbalerom. 

- U vezi mi je sve super. Sve mi dobro ide! - rekla je Tasa i javno priznala da voli fudbalera:

- Na meni se jasno vidi da sam srećna, zadovoljna i zaljubljena!

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".