Pevačica je na žurku pozvala porodicu, prijatelje, kolege, ali i dečka Nemanju Gudelja koji je zbog toga došao iz Španije

Anastasija je za veliki događaj dala pozamašnu svotu novca, oko deset hiljada evra.

Foto: ATA images

 

Odlučila je da sama finansira rođendan, ali i da sama sve organizuje.

Na trpezi će se naći sve i svašta, počev od raznih vrsta mesa, testenina, salati, pita, kao i slatki sto sa kolačima i osvežavajućim dezertima. Samo za ovu stavku dala je oko dve hiljade evra. Nešto više, oko tri hiljade evra, koštaće je piće. Služiće se sokovi, ceđeno voće, razni alkoholni napici, kokteli, ali i skupocena vina i šampanjci.

Foto: ATA images

 

I torta će biti na nekoliko nivoa i košta približno 300 evra, a tu su i muzičari, odnosno bend koji će pevati, za koji je iskeširala približno dve hiljade, zatim najam lokala, dekoracija, vatromet... Ona se potrudila da iznenadi i svoje goste, pa će svako od njih dobiti simboličan poklon. Suma sumarum, žurka će je koštati približno deset hiljada evra.

Foto: Teodora Ćirić

 

- Anastasija je jako uzbuđena, već desetak dana se bavi organizacijom kako bi te večeri sve besprekorno funkcionisalo. Učestvovala je u svim segmentima, od izbora muzike do dekoracije, ali i torte - rekao je izvor i dodao da će i Nemanja doći na rođendan.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".