Međutim, folker je već bacio oko na drugu. Prema pisanju medija, njemu se dopala influenserka Milica Đukanović, koju je upoznao u Šapcu. Milica se pre nekoliko meseci prvi put pojavila u medijima kada je sa svetom podelila svoju priču o gojaznosti. Ona je u jednom trenutku života imala 136 kilograma, a za svega devet meseci uspela je da povrati staru kilažu i smrša čak 70 kilograma.

- Jako mi je drago da su se i devojke i muškarci zainteresovali za mene tj. za moju životnu priču koju par dana unazad objavljujem na TikTok-u u vezi gubitka kilograma, ali i u vezi sa raskidom koji se desio mesec dana pred svadbu, što nije svakodnevnica. Naravno da je to ljude fasciniralo, prvo moj ogroman gubitak kilograma za kratak period, a samim tim i ta moja motivacija i inat - pričala je Milica i otkrila da se ugojila zbog stresa koji je usledio zbog problema u vezi sa tadašnjim dečkom.

Foto: TikTok printskrin/djukanovicmica

 

 

- Ja sam njega upoznala 2017. godine i to je bukvalno bila ljubav na prvi pogled. Kad sam ga videla, rekla da je to - to, sa tadašnjih 65 kilograma i izgledom u punom sjaju, što bi se reklo. Međutim, kroz vezu kreću problemi koji su meni smetali, ali ja sam tada, u tom trenutku, njega toliko volela, da nisam mogla da ga ostavim tj. nisam ni želela da ga ostavim. Htela sam da mu budem podrška u svakom smislu, da prebrodimo taj problem - otkrila je Milica i nastavila:

- Međutim, problemi su se gomilali, a ja sam bila sve nezadovoljnija, tako da sam ja zapostavila sebe u svakom smislu, i psihičkom i fizičkom. Svu svoju snagu sam usmerila samo na njega. Od nemoći sam se prepustila svojim starim navikama, nažalost, mom smrtnom neprijatelju - hrani. Toliko da sa svojih idealnih 65 sam dogurala na 136 kilograma, s tim da sam ja imala i više kilograma jer sam na vagu stala tek posle dve nedelje od započete zdrave ishrane - objasnila je influenserka.

Foto: Prinstskrin

 

 

- Na kraju smo uspeli da rešimo njegov problem, da bih ja dobila svoj najgori problem, a to su moji kilogrami. On jednostavno nije mogao da shvati da ja hrane nisam mogla da se odreknem i da mi je trebala pomoć u smislu da mogu da mu se pojadam, da me bodri, da ne mogu bez njegove pomoći. Sto puta započinjala sa dijetama i treninzima, ali od nezadovoljstva sobom i drugim problemima iz veze, opet završim na drugom mestu - ističe Milica.

- Dolazi taj trenutak gde on meni kaže kako on nema više osećanja prema meni, kako sam se ugojila, kako ja njega lažem da sam na dijeti, da je on meni pronašao čokoladice u torbi i da on više jednostavno ne može - rekla je Milica, a zatim se osvrnula na situaciju koja ju je posebno pogodila u tim trenucima.

Foto: TikTok printskrin/djukanovicmica

 

 

- Mučila sam se, legnem u 9 uveče da ne bih pala u nesvest od gladi, a ti meni takve komentare daješ. Iako je imao želju da smršam i da budem ona stara Milica, nije znao da mi bude oslonac, prava podrška. Kada mi je bio najpotrebniji, on se okrenuo i otišao i tada kreće sav ovaj haos sa gubitkom kilograma - ističe Milica.

Podsetimo, i Darko je prošao kroz isto kada je borba sa kilogramima u pitanju. On se podvrgao se operaciji želuca kako bi skinuo višak kilograma. Kako je svojevremeno ispričao, uz pomoć posebnog režima ishrane uspeo je da smrša 109 kilograma.

Foto: ATA images

 

 

- Išao sam na operaciju želuca pre godinu dana i izgubio sam 109 kilograma. Mogu da jedem bukvalno sve što poželim i što mi padne na pamet, ali u jako maloj količini. Pojedem kao beba, ali jedem više puta na dan - rekao je Darko.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".