Dizajner će večeras predstaviti svoju kolekciju proleće/leto. Publika će moći da  vidi muško žensku kolekciju, a sam dizajner je inspiraciju našao u obilascima velikih svetskih metropola, čuvenih, muzeja, arhitekturi i muzici, a najviše u čuvenom filmu "Praznik u Rimu" sa Odri Hepbern i Gregori Pekom u glavnim ulogama.

-  O njima i ovom ostvarenju i danas se piše i govori. Ostavili su zauvek trag ne samo u kinematografiji, već i u modnom svetu. Kada sam radio na novoj kolekciji, bili su mi velika inspiracija, razmišljao sam kako bi danas izgledala savremena verzija ova dva autentična, velika umetnika i kakav bi njihov stil bio u savremenom izdanju istoimenog filma. Prošetao sam njihovim putevima i nadam se, uspeo da pretočim moju viziju Odri i Gregori Peka u novoj kolekciji - kaže Bata Spasojević, otkrivajući samo deo onoga što će uskoro videti svi ljubitelji mode.

Foto: Printskrin/Instagram/anjaaa.r

 

Večeras na pisti zablistaće najlepša žena Srbije, Anja Radić koja je neprolaznom lepotom i harizmom očarala i žiri izbora za Mis Srbije - kaže čuveni dizaner Bata Spasojević.

(Informer) 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".