Prema sopstvenoj želji, počivaće kraj svog sina Miloša, a porodica Tucakovićeve apelovala je na brojne prijatelje i poštovaoce da ne dolaze na sahranu zbog epidemiološke situacije.

Ipak, neki od njenih brojnih prijatelja i saradnika ipak su došli na novo groblje da upute posednji pozdrav Tucakovićevoj i izjave saučešće porodici.

Foto: Nportal

 

Među njima je i pevačica Jelena Karleuša, koja se na groblju pojavila u crnini.

Na sahranu su došli i članovi grupe Zana, pevač Oliver Mandić, i drugi saradnici, dok je Zdravko Čolić poslao venac.

Jelena Karleuša i Željko Joksimović stigli na Novo groblje

Marina Tucaković rođena je u Beogradu 4. novembara 1953. U rodnom gradu je završila Šestu beogradsku gimnaziju i Ekonomski fakultet. 

Sa devetnaest godina počela je da se bavi pisanjem tekstova za pesme, uglavnom pop, a kasnije i folk žanra. Stvorila je tekstove za brojne velike hitove, koje pevaju generacije slušalaca.

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade karijere. Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su DŽej Ramadanovski, Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ceca Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

Tucakovićeva je bila udata za kompozitora Aleksandra Radulovića Futu, sa kojim je imala sinove Milana i Miloša.

U decembru 2008. godine, u 24. godini, preminuo je njen sin Miloš. Zbog njegove smrti, povukla se iz rijaliti-šou programa Operacija trijumf, u kome je bila član ocenjivačkog žirija. Ipak, Marina je posle smrti sina nastavila karijeru. Posvetila mu je pesmu "Mišo moj" koju izvodi Ana Nikolić.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana. Tada je počela njena lavovska borba sa bolešću.

Preminula je 19. septembra 2021. u Beogradu.