Željko je životnu saputnicu upoznao još pre nego što je bio punoletan, a njihova romantična priča je počela u autobusu.

Foto: V. Danilov

 

 

- Sa nepunih 18 godina sam pronašao ženu svog života... Upoznali smo se u autobusu za Beograd, ona je išla na fakultet, a ja u srednju školu. Ona je isto iz Zaječara, ali nismo se poznavali. U autobusu je sedela preko puta mene i zajedno sa nama je putovala ekipa iz Zaječara koja studira, a nekako smo oboje pripadali toj ekipi i na pauzi sam je pitao da li hoće da popijemo kafu i ona se nasmejala i izašla iz autobusa i nije mi odgovorila - priča Vasić i otkriva da je kao mladić bio veoma povučen:

- Potom smo se našli za istim stolom i tada joj nisam uzeo broj telefona, pa sam imao sreću da je vidim još jednom isto u autobusu, a ni tada joj nisam uzeo broj telefona nego tek treći put kad sam je video ispred fakulteta. Bio sam zbunjen i stidljiv dečko - ispričao je Vasić u emsiji "Iz profila".

Foto: A. Stanković

 

 

Inače, Željkova supruga Ivana je direktor jedne izdavačke kuće, vrlo je uspešna u svom poslu, ali uspeva i da brine o deci u potpunosti.

- Teže je njoj nego meni. Bavi se odvoženjem i dovoženjem dece iz škole, kućom, papirologijom oko firme, finansijama... Moja supruga prava je Spartanka iako deluje krhko i nežno - ispričao je Željko Vasić ranije za "Story".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".