Modelsice su se kao iz vedra neba, pojavile davne 1996. godine decembra meseca i to singlom “Jedan, dva” koji su producirali tada popularni Nebo i Nigor iz Montenigersa, a album je objavljen u izdanju Komune, koji je u to vreme važio za najurbaniju izdavačku kuću koja je podržala i Sestre Kovač K-2, pomenute Montenigerse, Zdravka Čolića koji je povratnički album nakon decenijske pauze objavio upravo za njih.

Neke su se i više nego odlično udale, dok Sindi trenutno važi za jednu od najzgodnijih dama javne scene. 

Sindi je nakon raspada grupe žarko želela svoje mesto na estradnom nebu pa je pokušavala na više načina. Ona je 2013. godine bila učesnica rijalitija “Veliki brat”, a nedugo posle toga izbacila je hit “Telo gori”. Pesma se vrlo brzo zavrtela po klubovima, ali se Sindi brzo povukla iz javnosti.

Ona je bila udata za Nikolu Pavlovića sa kojim ima ćerku Petru, oko čijeg starateljstva su se godinama borili. NJih dvoje su se razveli nakon samo dve godine braka.

Pevačica je objavila fotografiju iz mladosti na kojoj je mnogi nisu prepoznali. Ona je podelila emotivan trenutak iz detinjstva sa roditeljima, a mnogi su primetili neverovatnu sličnost njene ćerke i nje iz mlađih dana.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".