Gocu su iznervirali napadi na društvenim mrežama nakon trentmana naročito što je tek sa 57 godina odlučila da malo osveži lice. Folkerka je istakla da nije očekivala da će je svi napasti zbog botoksa, a onda je žestoko oplela po mladim devojkama koje su promenile lični opis.

Foto: Instagram printskrin/goca_bozinovska_official

 

- Ja nikada nijednu estetsku operaciju nisam imala da bi pričala o tome. Ovo ko glavu da su mi odsekli što sam otišla na malo osveženje lica. Ove sve mlade devojke totalno su izoperisane, odsekle su uši, oči i pola glave i stavile najveće silikone u si*e, izgledaju bože sačuvaj, a svi se zakačili za mene zbog botoksa. Izluđuju me svi koji me prozivaju - rekla je Goca za "Star" i dodala:

Foto: V.Danilov

 

- Eto, htela sam da vidim kako to izgleda kad malo osvežim lice botoksom i to minimalnom dozom i moram da kažem da sam zadovoljna. To sam uradila na preporuku i nisam se pokajala. Samo želim da delujem sveže i mlađe i to sam nadam se i postigla. To što sam baka ne znači da treba da se zapustim. Nikada ništa nisam radila od tih plastičnih operacija jer imam strah i ovaj botoks sam jedva preživela pre pet meseci i ada. Kriva sam možda što sam stavila slike sa intervencije, ali da li je to razlog da me linčuju sada? Samo pričaju kako sam otišla na remont, a to je budalaština.

(Star)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".