U ispovesti žene piše i da je njena zaova uvek bila ljubomorna na njen izgled, te joj je uvek kritikovala odeću i šminku, često joj govori i da se ne oblači u skladu sa svojim godinama, a jednom je prilikom samo zato što se šminka komentarisala i kako je površna. A imala je, kaže, i neugodnih situacija sa njenim budućim mužem.

- Jednom kad sam nosila blago dekoltiranu haljinu stalno je gledao u moja prsa, a često i u noge. Obično je ekstrovertan i samouveren ali kada priča sa mnom nekako postane sramežljiv i zamuckuje. Kada mi je zaova rekla da ne dolazim na venčanje jer želi da sva pažnja bude na njoj, a ne na meni, odmah sam pomislila da je i ona primetila da me njen verenik posmatra - napisala je u objavi.

Foto: Profimedia

 

 

Nije htela da se svađa sa njom zbog te odluke ali je kasnije to rekla njenom bratu, a svom suprugu, koji se jako naljutio. Nazvao ju je i rekao joj da je to okrutno od nje i da ni on neće prisustvovati svadbi ako ona ne može da dođe sa njim. Kasnije joj je zaova poslala poruku u kojoj ju je izvređala jer je ispričala njenom bratu šta se dogodilo.

Žena se sada, kaže, oseća krivom što je uopšte sve rekla svome mužu pa je pitala korisnike Redita da li je u krivu i da li je trebalo da izmisli neki izgovor, a oni su odmah stali na njenu stranu.

- Dobro je što si mu rekla, ona te maltretira i on to treba da zna. Uostalom verovatno bi kad tad saznao zašto ne ideš na venčanje - napisala joj je jedna korisnica.

- Tvoja zaova je ljuta jer te njen verenik želi. To je njen problem, a ne tvoj - komentarisala je druga.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".