Sad je pravo vreme da se posvetite poslovima koji traže upornost i spremnost na dugoročna zalaganja. Ako ste tvrdoglavi, pretvorite to u vrlinu i svoju prednost - krenite ka onim najtežim ciljevima i imaćete veliku šansu da ih ostvarite. Svi ti napori, na sreću, uopšte ne znače da treba da se odreknete uživanja. Naprotiv, počinje vladavina najsenzualnijeg znaka, pa će se otvoriti "portal uživanja" za ceo Zodijak.

Ipak, tri znaka će posebno imati sreće u ovom periodu.

Foto: Profimedia

 

 

Bik

Prethodnih nekoliko meseci su bili za vas veoma naporni, na momente niste uopšte bili sigurni kako ćete se izvući iz obaveza i problema. Konačno će vam "svanuti" kad Sunce uđe u vaš znak. Ipak, spremite se i na donošenje nekih važnih odluka. U ljubavi i strasti moguće su prekretnice, čak i izlazak iz onoga što bi bila vaša "zona komfora". Nemojte oklevati, vreme je da stavite sebe na prvo mesto.

Škorpija

Vas plaši ranjivost kojoj ćete morati da se izložite, ali bez nje neće biti ni intimnosti kakvu priželjkujete. Zato otvorite srce i, tokom vladavine Bika, fokusirajte se na svoju ljubav. Ako uživate u trajnoj vezi, pravi je trenutak da pređete na viši nivo. Da li je to, u vašem slučaju, zajednički život? Možda samo veridba, a možda i brak.

Ribe

U poslednje vreme ste se osećali kao da ste pod nečijom zlom čarolijom, ali sve blokade uskoro nestaju. Uspostavljaju se normalni kanali komunikacije, biće vam lakše nego ikad da iskažete svoja osećanja. Međutim, nemojte dozvoliti da vam se odliva energija na sve strane, fokusirajte se na osobe i polja koji su vam najvažniji.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".