Prema svedočenju njenog oca Milana, njegovu ćerku su muškarci vezali za drvo u petak uveče, kod obližnjeg groblja, i tu je držali celu noć, sve do 8 časova ujutru, u subotu.

- Ćerka je otišla u petak kasno popodne da se vidi sa drugaricama i prošeta. Rastale su se oko pola devet uveče i ona je pošla prema kući. Mogu slobodno da kažem da je ovo bio pokušaj silovanja - priča uznemireni otac Milan Ć.

Kako dalje navodi, dvojica manijaka su napala devojčicu, skočila na nju, a devojčica je počela da se brani i viče, ali je niko nije čuo.

- Prišli su joj s leđa i počeli da je vuku za kosu. Ona se u momentu otrgla i potrčala prema našoj kući, koja je u blizini mesnog groblja. Siledžije su je stigle kod groblja, ponovo je napastvovali, cepali joj trenerku, brushalter, dok je moja ćerka nemoćno vikala i tražila pomoć. Zatim su je vezali za drvo i tu je držali do jutros, oko 8 časova, kada je ćerka nekako uspela da pobegne i vrati se kući - drhtavim glasom priča Milan o preživljenom ćerkinom užasu.

Dok su roditelji nemoćno tražili pomoć od policije i građana na društvenim mrežama, devojčica je preživljavala užas i nekako uspela da se otrgne iz kandži manijaka. Potvrđeno je da nije došlo do silovanja, ali je užas o nemilom događaju ostao kao beleg, koja još dugo neće izbledeti.

- Ćerka je oko 8 časova jutros uletela u kuću, iscrpljena, histerična, pod velikim stresom, uplakana, šta da vam pričam - kaže otac devojčice, koji je trenutno u PU Kikinda, gde daje izjavu.

U kikindskom MUP-u istakli su "još utvrđuju okolnosti nestanka", piše Telegraf.

- Najbitnije je da je devojčica sad na sigurnom - kažu u MUP-a.

(Informer/Telegraf)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".