Da biste bili istinski srećni morate uraditi sledeće: 

1. Pozitivne stvari ne mogu da uđu u život zbog negativnih emocija i misli. Sigurno je da su emocije poput mržnje, besa i tuge toksične i da vas uz to prati sve što je loše. Definitivno  važi izreka '' kako zračiš, tako privlačiš''.  

Foto: Profimedia

 

2. Morate biti sigurni u sebi i ono što radite- sigurnost je najvažnija stavka u životu. Ona vam pomaže da gradite svoje snove i budete puni  pozitivne energije. Izađite i upoznajte nove ljude, možda vam postanu dobar vodič za rešavanje problema. Samopuzdanje možete vežbati i pred ogledalom u sobi.  i pisati liste želja koje želite da ostvarite. Ukoliko budete stekli samopuzdanje, sve u životu će vam krenuti na bolje. 

3. Ne prati vas sreća? - Da biste bili srećni, morate raditi na tome. Učinite neko dobro delo da bi vas zaprtatila sreća. Ukoliko to radite iz čistog srca, Univerzum će poslati zrakove sreće u vaš život. I najvažnije, ne očekujte ništa zauzvrat.  Ovakav postupak navešće vas na put blagostanja. 

Foto: Profimedia

 

Uslov za blagostanje su  namere, postaljveni ciljevi, ambicije. Formirajte vaše namerei verujte u sebe, verujte da ćete uspeti! Vaša misija treba da bude hrabrst i odlučnost. 

(Srbija danas)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".