Ali to nije sve, vreme Blizanaca dovodi do povećane želje za apsorbovanjem i razmenom informacija. U duhu Blizanaca koje poznajemo, ova sezona će nas naterati da budemo fleksibilni, otvorenog uma i prilagodljivi.

Spremite se da se družite, sezona Blizanaca znači obilje druženja, ali ne kao što mislite. Umesto da se družimo gde god je to moguće, ove godine ćemo se pripremiti za druženje sa starim prijateljima. Naravno, svaki horoskopski znak će uživati u ponudama sezone Blizanaca 2022. Ali preciznije, Blizanci će morati da se fokusiraju na sebe, daju prioritet finansijama i oslone na svoju mrežu prijatelja i podrške.

Foto: Profimedia

 

 

U suštini, kada je u pitanju preuzimanje rizika i dobijanje onoga što vam je potrebno u životu - sada je vreme da položite sve svoje karte na sto i dobijete ono što želite.

Blizanci

Dok se sunce kreće kroz vaš znak, nema boljeg vremena od sadašnjosti da se fokusirate na sebe i svoje lične ciljeve. Šta ste spremni da promenite? Imate odlučnost da sledite ono što ste zacrtali. Zamislite ovo kao kosmičko pojačanje - vi kontrolišete volan svog života i odlučujete kako želite da se vozite. Ovo je podsetnik da se udubite u svoju autentičnost i ono što vas čini jedinstvenim.

Merkur, vaš planetarni vladar, biće retrogradan u Blizancima i na kraju će se vratiti u Bika ove sezone Blizanaca. Možda ćete se naći u introspektivnijem raspoloženju nego inače dok dublje razmišljate o dinamici vaših odnosa svih vrsta - od prijatelja i porodice do ljubavnika i saradnika.

Foto: Profimedia

 

 

Ovo je prilika za ponovnu procenu kako biste mogli da krenete napred sa zdravijim granicama. Možda ćete osećati spoljašnji pritisak da se družite, ali slušajte svoje unutrašnje instinkte ako žudite za solo vremenom. Stavite konačno sebe na prvo mesto, krajnje je vreme.

Vaga

Dok se sunce kreće kroz Blizance, Vagu, spremni ste da prizovete još avanture u svoj život. Možda vam je na umu putovanje, a ako već neko vreme planirate put, možda ćete konačno samo napraviti korak i rezervisati kartu. Za vas putovanje ide ruku pod ruku sa sticanjem dublje mudrosti.

Venera, vaš planetarni vladar, završiće kretanje kroz oblast vaše karte koja dovodi odnose u fokus. Kada Venera uđe u Bika 28. maja, pripremite se da uđete u nepoznati teren koji od vas traži da prihvatite svoju ranjivost. Ovo je savršeno vreme za negovanje intimnih veza sa drugima. Korak po korak, bez žurbe, ovaj period je apsolutno vaš.

Vodolija

Vreme je za malo više zabave, Vodolije! Sezona Blizanaca donosi preko potrebnu promenu i prilagođavanje stava. Vaš posao je jednostavan ove sezone Blizanaca: učinite svoje unutrašnje dete ponosnim. Pratite sve kreativne hirove ili želje koje imate, obradovaćete sebe.

Foto: Profimedia

 

 

Razmislite o hobijima ili aktivnostima u kojima ste uživali u detinjstvu i posvetite se tome da ih uključite u svoj život. Ovo je takođe neverovatno kreativno i romantično vreme za vas. Ako otkrijete da želite da izlazite, sada je kosmički usklađeno vreme da fantazije pretvorite u stvarnost i započnete već jednom tu vezu, ili planirate dodatni poseban izlazak.

Krajnje je vreme da zasijate, sav vaš trud će se konačno isplatiti.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".