Naime, Kristinin suprug je veoma uspešan advokat, a kako je jednom prilikom ispričala upoznali su se dok je on tražio izgubljenog psa.

 

 

- Nikola i ja smo se upoznali sasvim slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja sam šetala svoje dve kuce. U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto. Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizit-kartu, a ostalo je istorija - izjavila je ona pre nekoliko godina za domaće medije.

Voditeljka Kristina sa suprugom Nikolom ima sina Rogana i ćerku Taru.

Godinama krasi ekrane Javnog servisa Srbije, a svojom harizmom i neposrednošću Kristina Radenković osvojila je simpatije gledalaca.

 

 

Osim “Slagalice”, radi i kviz “Stigni me ako znaš”, koji je u samom vrhu gledanosti. Centar njenog sveta su ćerka Tara, sin Rogan i suprug Nikola. Sa njima voli da provodi svaki slobodan trenutak.

Malo ko zna da je Kristina jako obrazovana. Prvo je upisala Prirodno-matematički fakultet jer joj je, kako je sama govorila, majka postavila uslov da očisti prvu godinu da bi mogla da se oproba i na Akademiji umetnosti. Oba fakulteta je uspešno završila.

Voditeljka Kristina sa suprugom Nikolom ima sina Rogana i ćerku Taru, a ovako je govorila o venčanju:

 

 

- Nikad nisam želela venčanje, svako ko me zna može to da potvrdi. Kao što vidite savršeno funkcionišemo bez potpisanog ugovora. A i ne želim da ga potpisujem sa advokatom - napisala je šaljivo voditeljka na pitanje jednog fana, misleći na svog supruga Nikolu koji je po zanimanju advokat.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".