Ana je odrasla u selu blizu Paraćina, Donja Mutnica. U njenoj rodnoj j kući danas niko ne živi. Međutim, Aleksandar Simić, jedini profesor koji je predavao Ani, i dalje predaje u gimnaziji koju je pohađala Ana na drštveno-jezičkom smeru. Kako kaže, Ana se nije nikada odvajala od knjige i malo je falilio da postane vukovac. Profesoru je Nikolićeva ostala u najlepšem sećanju.  

 

 

-Ana Nikolić je bila odličan đak sa skoro svim peticama! Baš sam nedavno pogledao njene ocene. U prvoj i drugoj godini joj je falila samo po jedna petica da bi bila vukovac. Naravno, uvek je imala peticu iz mog predmeta - geografije. Redovno je učila, bila je pravi štreber, baš je volela školu i uvek je bila spremna za čas. Kad je reč o momcima, Ana nije ima ljubav dok je bila u gimnaziji", ispričao je Anin profesor i otkrio da nije mogao pretpostaviti da će se okrneuti muzici.

-Ana nije pokazivala interesovanje za muziku, na priredbama nije učestvovala. Sedela je u poslednjoj klupi pored prozora. Bila je baš miran i ćutljiv devojčurak, a eto, postala je temperamentna žena. Tada nismo ni slutili da će postati ovo što je danas.- istakao je profesor.  

Takođe, profesor je rekao da je u trećem razredu Ana počela da radi u kafiću u blizini škole i da je imala podršku majke, ali da joj je otac bio strog.

Radila je u kafiću u blizini škole, počela je dok je bila u trećem -razredu. Tako je zarađivala džeparac. Imala je podršku majke, a za oca nisam siguran. NJen tata Dušan radio je u vojsci, bio je strog i veliki gospodin. Nažalost, prerano je otišao...- ispričao je.

 

 

-Želela je da upiše Filološki fakultet. Dobro su joj išli jezici, pogotovo engleski. Mislim da ipak nije krenula na studije, jer joj je muzika promenila čitav život. Smatram da nije pogrešila što nije upisala fakultet, jer se veoma dobro snašla na estradi, vidim da je baš tražena i popularna! Paraćinci su veoma ponosni na Anu, ona je dobar predstavnik našeg grada. Ako neko kaže nešto loše za nju, to čini samo iz ljubomore- poručio je profesor Simić.

Nakon završetka srednje škole Nikolićeva je objavila svoj prvi album. Zatim se još jednom vratila u gimnaziju iz jednog razloga. 

-Kad je izdala prve hitove, Ana je došla da peva na proslavi mature jedne generacije. Svi smo bili oduševljeni. To je bio pravi spektakl!-profesor nije krio koliko je ponosan na Anu!

"Vidim da ima ćerkicu i da je odgovorna majka. Ponosan sam na nju!".

(Mondo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".