On je, kako nezvanično saznajemo, bio na veselju u restoranu, ali se u jednom trenutku iz još nepoznatih razloga odvezao automobilom par kilometara dalje i potom sa pri-pejd broja policiji javio da je u objektu postavljena bomba. Zatim se, kao da se ništa ne dešava, mirno vratio na svadbu.

Policija je odmah po prijavi izašla na lice mesta, zaposleni i gosti su hitno evakuisani, a nakon kontradiverzionog pregleda utvrđeno je da je dojava o postavljenoj bombi lažna, pa je veselje u objektu nesmetano nastavljeno.

Osumnjičeni rođak je efikasnom akcijom kraljevačke policije ubrzo uhapšen pod sumnjom da je počinio krivično delo izazivanje panike i nereda. NJemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu na saslušanje.

A, zbog čega je S.V. uputio lažnu dojavu o bombi za sada se samo nagađa. Kraljevačkom čaršijom kruže razne priče, od toga da je u pitanju porodična razmirica ili samo neslana šala, pa do toga da je u sve prste umešao alkohol pojačan dozom ljubomore...

(Novosti)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".