Lepa voditeljka istrčala je čak 21 kilometar i to za 2 sata i 41 minut, čime je dokazala da su se mukotrpni treninzi isplatili. Kako je istakla, ovo je njeno prvo učešće na Beogradskom maratonu za koji su pripreme trajale mesecima i bilo joj je važno da izdrži celu trku. 

Iako je u školskim danima uvek osvajala neka od prva tri mesta na krosu, u 38. godini javila joj se želja da učestvuje u trci koja traje čak 21 kilometar.

-  Počela sam da trčim u septembru, tako što me je drugarica uvela u ovoj svet trčanja, ali na moju inicijativu. Prethodnog leta rodila mi se želja (po prvi put) da počnem da trčim - rekla je Sanja gostujući na televiziji Prva i nastavila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

- Sve sam uradila onako kako sam i želela. Ostvarila sam svoj cilj za tako kratko vreme!

Tokom priprema za maraton bilo je mnogo odricanja, zbog čega je najponosnija na sebe, ali i na svoju porodicu i prijatelje koji su joj u ostvarenju njenog cilja bili velika podrška.  

- Posle samo 8 meseci trčanja ostvarila sam svoj cilj i zato sam sebi najveća carica! Hvala mojoj porodici, prijateljima, kolegama što su me podržali u mom prvom iskustvu na Beogradskom maratonu. Hvala trkačima koji su me bodrili kada je bilo najteže. Mojoj drugarici Bojani koja je sa mnom od prvog dana u ovoj misiji. Hvala i Ani što me je čekala na 16km, trčala sa mnom i uspela da me nasmeje. I hvala Mileni na motivaciji. Šta li ću sledeće smisliti? - poručila je voditeljka.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".