Ipak, bilo je upadljivo da je Konstrakta daleko veću podršku dobila od publike, i u bodovima, i što se tiče reakcija sa tribine - nego od žirija.

Tokom njenih nastupa, publika je zdušno aplaudirala, a čak i stranci su pevali upečatljivi refren, ponavljajući: "Biti zdrava". Da to učini, u jednom momentu tokom finalne večeri nije odoleo ni pevač Mika, koji se ove godine našao u ulozi voditelja...

O tome da je Konstrakta napravila istinski hit, svedočio je i veliki broj pregleda na snimcima njenih nastupa na Jutjubu, ali i pažnja koju su joj pružili strani mediji.

Na internetu je osvanuo i jedan snimak iz publike, koji dodatno dočarava kako je Konstrakta hipnotisala i oduševila prisutne u velikoj hali Pala Olimpiko u Torinu. Publika je njen izlazak na scenu dočekala ovacijama, a da bi u trenutku kada su počeli uvodni stihovi u hali nastao muk. Čim je naša predstavnica došla do refrena nije postojala osoba koja nije tapšala u Konstraktinom ritmu. Kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".