Sin se 2007. vratio u Indiju, ali je ostao bez posla i porodica je morala da ga izdržava više od dve godine, piše indijski Tajms. U međuvremenu je tridesetpetogodišnjak dobio posao pilota.

Iznos odštete koju roditelji žele uključuje troškove raskošne svadbe održane u hotelu sa pet zvezdica, luksuzni automobil vredan 80.000 dolara i plaćanje bračnog putovanja mladencima u inostranstvo. 

NJegovi roditelji kažu da su 2016. ugovorili njegov brak sa devojkom koja danas ima 31 godinu, nadajući se da će u penziji imati "unuče s kojim će se moći da se igraju".

- Najveći je problem u tomu što nama u ovom životnom dobu treba unuče, ali moj sin i snaja o nama ne vode računa. Ugovorili smo mu venčanje nadajući se da ćemo jednog dana postati deka i baka. Od tada je prošlo šest godina - rekao je Prasad. - Osećamo kao da, uprkos tome što imamo sve, zapravo nemamo ništa. Vrlo smo nesrećni.

Sud je prihvatio tužbu. Advokat roditelja rekao je da par traži novac zbog 'psihičke okrutnosti'.

Sin i snaja nisu bili dostupni za komentar. 

U Indiji se poštuje snažan tradicionalni zajednički porodični sistem koji uključuje suživot više generacija, koje često žive u istom domaćinstvu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".