Kako se saznaje, ne samo da je Konstrakta privukla Gaginu pažnju, već je pop zvezda zatražila od svog tima da dođu do Đurićeve i ponude joj saradnju na duže staze.

Foto: AP Photo/Luca Bruno

 

 

- Konstrakta je nedeljama pre nego što je stigla u Torino imala veliki uspeh na svetskom nivou. NJena pesma "In corpore sano" postala je jedna od najslušanijih na mnogim platformama, a njen uspeh je rastao iz dana u dan. Kada se pojavila na Evroviziji, u evropskim medijima su je sve češće nazivali srpskom Lejdi Gagom. Takvi napisi su privukli Lejdi Gagu, koja je u Konstrakti prepoznala veliki potencijal za svetsku scenu - ispričao je neimenovani izvor, i otkrio da je pevačica tražila da njen tim stupi u kontakt sa Konstraktinim saradnicima.

- Lejdi Gaga je oduševljena njenim nastupom, pojavom i dosadašnjom muzičkom karijerom i kod nje je prepoznala autentičnost. Planira da joj ponudi konkretnu saradnju nakon što se slegne haos oko Evrovizije, jer smatra da će to biti savršen trenutak. Rado će joj pomoći da se probije na svetsko tržište kako zbog talenta, tako i zbog činjenice da Gaga obožava Srbiju, u kojoj je bila pre nekoliko godina sa svojim tadašnjim verenikom - priča izvor, i navodi da Konstrakta, iako je žanrovski veoma različita od Lejdi Gage, poštuje njen lik i delo.

Foto: Profimedia

 

 

- Ani je simpatično to što je evropski mediji porede sa Lejdi Gagom, iako se njihova muzika potpuno razlikuje. Budući da je pesma „In corpore sano“ doživela veliki odjek u svetu, Konstrakta je u poslednje vreme počela da razmatra i ideju da snimi album za inostrano tržište. Na kraju, možda baš započne saradnju sa Lejdi Gagom i snime zajedničku pesmu. To bi bio pun pogodak - kaže izvor na kraju za "Alo".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".