Naime, predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta takmičiće se pod rednim brojem 24., a mnogi smatraju da će se visoko plasirati na tabeli zbog njene neverovatne popularnosti.

Danas cela Srbija navija da Ana odnese pobedu na takmičenju u Torinu i tako ga dovede kod na naredne godine. Čini se da i Patrijarh Porfirije deli mišljenje većine.

Na jednom od profila na fejsbuku koji nosi njegovo ime, može se videti fotografija u opisu koje joj želi sreću u finalu takmičenja.

Poznata slika je nastala kada je Ana Đurić posetila Patrijarha prošlog meseca, a tom prilikom je na svom Instagram storiju podelila fotografiju s patrijarhom, na kojoj jedno drugom uručuju poklone, a u opisu je stajalo:

- Imala sam tu čast da poklonim i primim poklon/ triptih. I zadovoljstvo da čujem i razumem priču o potencijalu granične situacije, o podršci i poštovanju", napisala je Konstrakta, koja je od patrijarha simbolično dobila trodelnu ikonu, koja predstavlja triptih, isto kao što se zove i njen "Triptih", u okviru kojeg je i pesma "In corpore sano", kojom će nas predstavljati na Evroviziji.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".