Malo je poznato i da je Aleksandra prekinula školovanje u srednjoj školi zbog pevanja, te da ima samo osam razreda osnovne. Ona je živela u Belom Manastiru s majkom Borkom Mihajlović, a kao veoma mlada prijavila se za učešće u “Zvezde Granda” i obaveze oko nastupa nisu joj dozvoljavale da nastavi školovanje.

 

Foto: Instagram printskrin/ aleksandraprijovic

 

 

Jednom prilikom ona je čak i priznala da je napustila školu, ali da planira da je jednoga dana završi:

- Upisala sam Drugu srednju školu i završila redovna tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kad ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno ja školu. Kajem se i svakako želim da nastavim školu - priznala je Aleksandra jednom prilikom za "Informer".

Ono što se može primetiti jeste da je Aleksandra, kada je tek započinjala svoju karijeru, izgledala prilično drugačije. Očigledno je da je uvećavala usne i odradila jos neke estetske intervencije na licu.

Iako je njen život u ovoj kućici u Belom Manastiru bio je veoma lep, ona je ipak sanjala da bude pevačica:

Foto: Jutjub printskrin/ Zvezde Granda

 

 

- Kada sam imala tri godine, oblačila sam i stavljala marame na glavu i pretvarala sam se da sam Ceca i Brena. NJih dve su moji idoli, i kad god su bili na televiziji ja sam čekala da se sredim i imitiram ih - rekla je Prijovićka i otkrila da je prvu nagradu osvojila kada je bila četvrti-peti razred pevajući pesmu Nine Badrić na festivalu "Deca pevaju hitove".

Aleksandra sada sa sinom Aleksandrom i suprugom Filipom živi u kući koja vredi pola miliona evra, a kako je nekoliko puta izjavljivala, veliku zahvalnost dugije majci Borki koja ju je izvela na pravi put.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".