Tako je zaintrigirala Harija Flečera, novinara britanskog "Independenta".

- Obožavatelji već reaguju na bizarnu pesmu Srbije koja sadrži neobičnu referencu na kosu Megan Markl. 'Duboko hidrirana' kosa vojvotkinje od Saseksa dobila je pohvalu u pesmi 'In corpore sano' srpske pevačice Konstrakte, a to samo pokazuje da uvek treba očekivati neočekivano na takmičenju za pesmu Evrovizije -  piše novinar Hari Flečer.

Foto: Jutjub printskrin/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

On se osvrnuo i na latinski naziv pesme koji u prevodu znači "u zdravom telu", te ističe da je Konstraktin tekst čudan čak i prema standardima Evrovizije.

- Počinje stihom 'Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl?' Pevačica potom nastavlja s izvođenjem pesme pune stihova o važnosti ispijanja vode, te ukazuje na povezanost problema s jetrom i kolutova ispod očiju. 'Umetnica mora biti zdrava', nastavlja se u refrenu pre nego što se doda 'Bože, daj zdravlja'. Pevačica za to vreme na sceni pere ruke u instalaciji koja liči na kozmetički salon - nastavlja Flečer.

Foto: Profimedia

 

Potom dodaje da je sama Konstrakta rekla da Megan Markl nije toliko važna, već je predstavnica svih onih ljudi u medijima na koje smo fokusirani.

"Još me nije kontaktirala, ali bih volela da čuje pesmu! Ovo je pesma o atmosferi u kojoj živimo, koja je zdravlje stavila kao najveću vrednost", istakla je Konstrakta.

- Sve je vrlo, vrlo čudno, ali dobrodošao podsetnik zašto toliko volimo Evroviziju - zaključuje Flečer.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".