Predsednik je prilikom svog obraćanja naglasio da će uslediti još veća ulaganja u auto-industriju.

- Kod nas niču fabrike auto-industrije, i sve što se ugrađuje u bilo koji od ovih automobila se proizvodi u Srbiji, verovali ili ne. Po tome spadamo u red razvijenih zemalja. Sve se zasniva na trudu i na mnogo neizvesnih pokušaja, uspeli smo u tome. U našem Kragujevcu proizvodiće se jedan od najmodernijih električnih automobila u svetu - istakao je Vučić.

Nakon obraćanja, usledio je obilazak izlagača, a tom prilikom je predsednik posetio i štand Dunav osiguranja.

Vučić je u razgovoru sa Tanjom Vukić, predsednicom Nadzornog odbora Dunav osiguranja i Ivanom Soković, predsednicom Izvršnog odbora kompanije Dunav osiguranje, podsetio da upravo ova kompanija ima 33 odsto u auto-industriji.

- Morate da se borite i da znate da nemamo nameru da prodajemo Dunav osiguranje, imajte to u vidu. Samo nastavite da podižete udeo u tržištu - istakao je predsednik.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

 

Lider na domaćem tržištu

Podsetimo, Dunav osiguranje je već godinama lider na domaćem tržištu sa preko 180 usluga počev od imovinskih osiguranja, pa sve do osiguranja od opšte odgovornosti. Ukupno tržišno učešće komapnije iznosi 27 odsto.

U Srbiji postoji ukupno 28 glavnih filijala i oko 600 prodajnih mesta. Dunav osiguranje ima najdužu tradiciju i iskustvo u Srbiji u oblasti životnih osiguranja i rastom preko 20 odsto u poslednje dve godine.

Kompanija je nosilac priznanja "Miljenik potrošača" za najpoznatiji i najpopularniji brend na srpskom tržištu osiguranja.

Svojom brzinom i fleksibilnošću u radu predstavja stabilnog i pouzdanog partnera u poslovanju.

Dunav osiguranje bio je i oficijelni partner Svetskog atletskog prvenstva u Beogradu koje je održano u martu ove godine.

(24 sedam)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".