NJihov sukob će, po svemu sudeći, dobiti sudski epilog, a Kristijan je isprčao da je danas išao da da izjavu povodom Lazićevih prijava za ugrožavanje sigurnosti.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Onaj Lazić, tranzistor iz Beča, je podneo prijavu protiv mene... On preti, preti, preti meni isto, kao da će da me bije ja sam vreća go*ana, ovo-ono i onda brže bolje ode u policiju prijavi me za ugrožavanje sigurnosti. A kako, ne znam, 1000 kilometara, Beč-Beograd ... Laje odande, slabo lavež dolazi do mene, i onda kada ja samo malo jače odlajem. onda on ode u policiju i prijavi me. Ne znam kako nekome ugrožavam sigurnost na hiljadu kilometara, to još nije naučno dokazano. Rekao sam da ne znam ko mu mrda kavez tamo daleko, on je tamo daleko, ja sam ovde daleko gde cveta limun žut, takvu sam dao izjavu - u svom stilu objasnio je Kristijan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadruga3 (@zadruga_3_pink)

 

On se urazgovoru sa Pandom i Kendijem osvrnuo i na prozivke Aleksandra Bogunovića Zverke, aktuelnog učesnika "Zadruge 5", nekoliko dana uoči u rijaliti. Iako je Zverka pričao da se njih dvojica poznaju iz zatvora, Kristijan tvrdi da ga u životu nije video.

 

 

- Rijaliti lajavci, kao ovaj sad Bogunović, kako se zove, nisam ga video nikad u životu, ja ga prozvao Fran Pujas iz Leskovca, u pokušaju... Kao, istetovirao lice... - izjavio je Kristijan.