Pevač dugo nije govorio o bolnom periodu kada je ostao bez brata, a sada je otvorio dušu i priznao da bol ne prolazi.

- Fali mi dosta toga u emotivnom smislu. Trudim se da najbezbolniji način prevaziđem sve. To je moja bol i svih onih koji su ga voleli. Ponosan sam što su njegove pesme i dalje popularne, drago mi. Kad negde pevam njegove pesme, to uvek bude jak vrisak i puno mi je srce. Sad je 28 godina kako je poginuo. A i dalje ga vole i poštuju. Taj bol može da bude manji, ali nikad neće proći. Život mi se zaista promenio. Ali mora dalje da se živi, šta da radimo - rekao je on u "Grand Magazinu".

Na pitanje voditeljke da li je istina da četiri godine nije mogao da zapeva Ipčetove pesme, on je odgovorio:

- Dugo nisam mogao na radiju da čujem njegove pesme, a kamoli da pevam, plakao sam.

- NJemu sam bio uzor, doveo sam ga u Beograd, odgovaran sam bio za njega, trudio sam se da poštuje kodekse života. Bio je temperametan, vozio je brzo. Stalno sam se svađao sa njim zbog toga, čak sam i izlazio negde na auto-putui ako ne vozi sporije. Takav je bio, i nažalost sa takvom vožnjom je završio.Teško zaplačem, ali kad čujem njegovu pesmu, da. Emocija me oduzme. Otac i majka su umrli od tuge kad je on poginuo- rekao je Ahmedovski sa knedlom u grlu.

Ipče je za kratko vreme lansirao brojne hitove, činio je čuda, kao što je rekao u svojoj pjesmi. Ostali su hitovi "Da ti gužvam postelju", "Oči crne, oči plave", "Ja te volim, on te ima", " Činjo sam čuda" i mnogi drugi.

Na zadnjem albumu našla se pesma, koja je u to vreme bila veoma popularna "Kad nestanem jednog dana". U njoj je, prema pojedinim mišljenjima, naslutio svoju tragediju.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".