Ivana Nikolić nekada je bila i deo grupe “Models”, a sada je članica te grupe Anastasija Buđić otkrila da Ivana nikada nije bila “stalna modelsica”.

Foto: Instagram printskrin/ ivana_boom_nikolic

 

 

- Ona je bila jedno vreme kod nas u grupi, ali ne kao zvanična članica. Već kao zamena. Međutim, mi smo tada potpisali ugovore i imali apsolutno prvi tim i čitavu ekipu. Naravno, ugovori imaju neki rok trajanja tako da u trenutku kada smo mi želeli da ona postane zvanična članica to nije uspelo - pevačica u "Pulsu Srbije"

Bivša članica grupe “Models” se potom osvrnula na situaciju kada je uraganka dobila priliku da umesto nje ode na Karibe i započne svoju priču.

- Desila se jedna simpatična situacija. Grupa je putovala na Karibe, a ja tada to nisam mogla. Ona je tada otišla kao moja zamena i upoznala je jako kvalitetne ljude koji su muzičkom menadžmentu. Negde tu se izrodila saradnja sa ljudima koji su napravili grupu "Hurricane". Tako da je nama to jedna bliska grupa i jako draga grupa. Ja lično i ceo naš tim "Models" je vrlo ponosan na to što su uradile - istakla je pevačica.

Foto: ATA images

 

 

Dodala je da joj raspad grupe Hurricane nije stran i navela da njihova grupa funkcioniše po sistemu grupe "Models".

- Što se tiče raspadanja, mislim da njihova grupa funkcioniše po sistemu naše. Ugovori se menjaju i dolaze mlađe i drugačije devojke - rekla je pevačica.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".