- Evo, nasmejali ste me. Moj nalog na toj mreži ne izgleda tako. I nalog i dopisivanje je lažno. Ja sa Jovanom nemam kontakt niti sam ga ikad imao. Ja sam u Turskoj i uživam, pravim pesme za novi Miligram gde će pevati najveće zvezde - rekao je Mili.

Takođe se oglasila i Jovana: 

- Želim da demantujem navode, ja nemam nikakve veze sa Milijem iz Granda, niti sam ga ikada srele. LJude koje imam u bliskom okruženju upisani su po emociji koju u meni bude, ne po imenu i prezimenu. U pitanju je mladić. Nikad ne bih bila sa oženjenim čovekom, vi to jako dobro znate, kod mene mora da bude slobodan ili razveden, da ima papir. Jedino što je slično jeste da je ćelav, nije jedini Mili ćelav, ali znam i trećeg neću ga spomenuti u storiju - započela je Jovana.

- Žao mi je što je sad izvukao deblji kraj, ja Milija ne znam, nikad ga nisam srela, gledala sam ga preko televzije. Nije Mili iz Granda, na pogrešnom ste tragu, to je jedina istina. U pitanju je mladić, slobodan, koji je ćelav, upisan je kao Mili jer takvu emociju imam prema njemu - rekla je Jovana.

Uprkos tome što je Jovana pokazala svoj inboks, mnogi i dalje dovode u vezu voditeljku i kompozitora koji ju je navodno pozvao u spa. 

(Srbija danas) 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".